СТУДЕНТСКИ ПРОЕКТИ

Во текот на студирањето студентите на ФЕИТ изработуваат различни проекти за семинарски/дипломски работи.

Дел од овие проекти ќе бидат претставени на отворените денови на ФЕИТ. Повеќе информации за проектите ќе добиете овде

СТУДЕНТСКИ ПРОЕКТИ

Во текот на студирањето студентите на ФЕИТ изработуваат различни проекти за семинарски/дипломски работи.

Дел од овие проекти ќе бидат представени на отворените денови на ФЕИТ. Повеќе информации за проектите ќе добиете овде

Прашај ги тековните студенти или ЦНС!

Прашај сѐ што те интересира!!!

ПОПУЛАРНИ ПРЕДАВАЊА

Вештачка интелигенција и машинско учење

 

 

Предавач: Христијан Ѓорески
Термин: четврток – 17:00-17:30
Место: зоом

Алатки за управување на современите електро-енергетски мрежи - поглед од проектот CROSSBOW

Предавач: Александра Крколева / Петар Крстевски
Термин: четврток – 17:30-18:00
Место: зоом

Асистивни говорни технологии - секој има право на глас

 

Предавач: Бранислав Геразов
Термин: петок – 17:00-17:30
Место: зоом

Електро-магнетни влијанија од енергетска и комуникациска опрема

 

Предавач: Благоја Марковски
Термин: петок – 17:30-18:00
Место: зоом

МОЈАТА ФЕИТ ПРИКАЗНА

Нашите доскорешни студенти продолжуваат понатаму да ги градат своите приказни кои ги започнаа на ФЕИТ. Повеќе за нивните искуства по завршувањето на Факултетот…
Линк за пристап.

FEIT HIGH SCHOOL CHALLANGE

Gaming @FEEIT
Online Турнири во
ШАХ – 04.03.2021 од 18:00,
Counter-Strike: Global Offensive – 05.03.2021 од 18:00
Counter-Strike: Global Offensive – 06.03.2021 од 12:00

 Натпреварите ќе може да се следат на Twitch

© 2021 Факултет за електротехника и информациски технологии, УКИМ, Скопје